Boekdrukkunst

Historische e-Canon van Fokke & Sukke (2007)

‘Lees verder’

De derde hard cover editie van ‘Lees verder’ met een selectie van artikelen, berichten, tweets en columns van Ed Boogaard over het grafische vak in 2016

Druk plaat

_ G. Hamilton IV - 'If I possessed a printing press...' (1957)
26 oktober, 2011, 9:27 pm | 2 reacties

Axelion daagt P7

[update 31-10-2011] Op verzoek van de advocaat van P7 zijn alle berichten over P7 op NietZonderOns verwijderd

*

[update 27-10-2011] Kort geding 27/10 voortgezet; uitspraak gepland op 7 november
*
[update 27-10-2011] Analyse op NietZonderOns

*

Axelion vs P7

Vanmiddag diende voor de rechtbank van Den Haag een kort geding dat door Axelion, moedermaatschappij van drukkerijgroep Marcomprint, werd aangespannen tegen de Coöperatieve P7, de papierinkooporganisatie waarvan Axelion lid is. Op de website van vakblad Compres staat een korte samenvatting (die door betrokkenen aan EBb wordt bevestigd) van het conflict, dat de afgelopen dagen culmineerde in een papierleveringsstop aan Axelion-drukkerijen – waarna Axelion beslag liet leggen op bankrekeningen van betrokken partijen.

De website van NietZonderOns signaleerde het conflict al enkele dagen geleden en plaatste al eerder vraagtekens bij de werkwijze van P7.

De persvoorlichter van de rechtbank liet vanmiddag aan EBb weten dat de zaak om 16 uur nog in behandeling was en dat vandaag geen uitspraak te verwachten viel.

2 comments to Axelion daagt P7

  • Rene de waart

    P7 is vandaag op meerdere punten in het ongelijk gesteld. Ook heeft p7 ten onrechte betalingen ingehouden, kortingen niet uitgekeerd en tevens onterecht papier leveranties gestopt. Axelion kan nu, mede door de opzegging van p7, zelfstandig papier inkopen. Het is nu verstandig dat p7 zich onthoudt van het opstoken van de papierhandel om Axelion niet te leveren. Telefonisch wordt door [XXX -EBb] dit nog kracht bij gezet. Dit is onrechtmatig en werkelijk bijzonder te noemen, zeker daar de papierhandel hier aan meewerkt.

    • Rene de Waart

      De gene die dit bericht heeft ingestuurd is niet Rene de Waart, hoe weet ik dat, simpel omdat ik Rene ben. Ik wil even heel duidelijk maken dat zolang de zaak nog niet beslecht is ik totaal geen publicaties meer doe, dit omdat de belangen voor het personeel veel te zwaar weegt. Dus mocht u nog hier of op andere site’s publicaties aan treffen onder naam van Rene de Waart dan is het FAKE.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Bilderdijklezing2017

'Het Geheim van de Klare Lijn' – door Joost Swarte op 15 december 2017 te Haarlem

Grafisch Nieuwjaar

12 januari 2018 – Nu kaarten bestellen

PrintPaktLive2017

Terugblik in 20 video's

Herdruk

"Na veertig jaar is op veler verzoek het zeldzame en hoog gewaardeerde NUMMER 6 van FURORE herdrukt"

GreatBookRobbery

Oude boeken geroofd