Boekdrukkunst

Fokke & Sukke canon

Bigger than you think

Campagne “Print Powers America”

 

Druk plaat

_ G. Hamilton IV - 'If I possessed a printing press...' (1957)

GreatBookRobbery

Oude boeken geroofd

Lees meer

Begin maart is De Grafische Vakpers van start gegaan – een nieuw initiatief van Alex Kunst en Ed Boogaard.

Nieuwe artikelen verschijnen nu eerst op ons portal voor onafhankelijke vakinformatie. Meld je aan en bouw mee aan het platform.

23 mei, 2011, 8:21 pm | 1 reactie

Internetdrukkers gooien steen in grafische vijver

De opkomst van internetdrukkerijen zet grafisch Nederland aan het denken. Bij veel drukkerijen staat een eigen toepassing van ‘web-to-print‘ – in een of andere vorm – inmiddels vast wel op de agenda. Maar nu gespecialiseerde online drukkerijen inmiddels een marktaandeel van 10 procent lijken te hebben veroverd, moeten er misschien toch snel knopen worden doorgehakt. Een samenwerking met een van die internetdrukkers, zoals de Vereniging Kleinere Grafische Ondernemingen (vkgo) aan haar leden voorstelt, lokt echter stevige discussie uit. (Lees verder op Grafimediawereld.nl)

1 reactie opInternetdrukkers gooien steen in grafische vijver

 • Richard

  drukwerkdeal.nl ligt er dus wel even uit:

  Beste klant, beste bezoeker,
  Zoals u ziet zijn wij getroffen door een storing. Het betreft hier een zeer ingrijpende storing op twee van onze servers welke volledig gecrashed zijn. De oorzaak hiervan is nog onbekend. Het gaat hier zowel om onze gewone server en de back-up server.
  Wat een ondenkbare situatie betrof is op dit moment realiteit!

  Wij hebben op geen enkele manier toegang tot deze servers op dit moment en kunnen u dan ook niet van dienst zijn met de verkoop van onze producten. Daarom hebben wij besloten de webwinkel tijdelijk uit de lucht te halen totdat wij er zeker van zijn u de gebruikelijke service weer te kunnen leveren. De verwachting is dat wij morgen weer online zijn.

  Wat betekent dit voor u wanneer u lopende order bij ons heeft?
  Uit alle voor ons beschikbare gegevens proberen wij op te maken in hoeverre u als klant betrokken bent bij deze crash. Dat wil zeggen dat bepaalde orders niet gedrukt zijn, anderen wel. Wij zullen zo spoedig mogelijk proberen dit te inventariseren en u op de hoogte te stellen. Heeft u hier vragen over, bel dan met één van onze medewerkers.
  Wij staan met man en macht paraat u verder te helpen.

  Wat betekent dit voor u als u een lopende order wilt annuleren?
  Indien de order nog niet gedrukt is kunt u deze uiteraard annuleren. Stuur hiervoor een mail naar verkoop@drukwerkdeal.nl met uw ordernummer en uw annuleringswens.

  Wat betekent dit voor u wanneer u een order vooruit betaald heeft en wilt annuleren?
  De storing heeft geen invloed gehad op het betalingsverkeer. Zodra wij alle informatie weer up to date hebben zullen wij uiteraard uw betaling terugboeken. Stuur hiervoor een mail naar verkoop@drukwerkdeal.nl met uw ordernummer en uw annuleringswens.

  Wat als u producten heeft ontvangen en een reclamatie heeft?
  Stuur uw reclamatie naar aftersales@drukwerkdeal.nl o.v.v. uw ordernummer en met een duidelijke omschrijving van uw reclamatie. Wij proberen uw reclamatie zo spoedig mogelijk af te handelen.

  Wij hopen op uw begrip voor deze zeer vervelende en vooral uitzonderlijke situatie. U mag van ons verwachten dat wij er alles aan doen om zo snel mogelijk weer online te zijn. Daarnaast zullen wij direct zodra dit opgelost is schade inventariseren en u als klant waar nodig en indien van toepassing compenseren.

  Uiteraard staan wij u graag ter woord per mail (info@drukwerkdeal.nl) of per telefoon op nummer 088 88 55 222.

  Onze welgemeende excuses!

  Tot slot willen wij u vragen vooral deze pagina in de gaten te houden, we zullen zoveel mogelijk nieuws met u proberen te delen!
  Algemene vragen
  info@drukwerkdeal.nl

  Orderinformatie
  verkoop@drukwerkdeal.nl

  Reclamaties
  aftersales@drukwerkdeal.nl

  Telefoon
  088 88 55 222

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

#PastPrintFuture

Over 25 jaar digitaal drukken

Radiografisch

podcast Grafische Gesprekken

Ja Sticker

Branche lanceert ‘Zetjebrievenbusopgroen’

Graphic Means

Documentaire 'Graphic Means' (2017): hoe het grafische proces van ontwerp tot publicatie verliep toen er nog geen computers bestonden.

Klik op de afbeelding voor de trailer.

Herdruk

"Na veertig jaar is op veler verzoek het zeldzame en hoog gewaardeerde NUMMER 6 van FURORE herdrukt"

#happydrupa

The 'happy drupa' Playmobil figurines were a souvenir from drupa 1982. In 2016, they revisited Düsseldorf to touch the future. Ed Boogaard managed to capture some of their #happydrupa highlights.