Boekdrukkunst

Fokke & Sukke canon

Bigger than you think

Campagne “Print Powers America”

 

Druk plaat

_ G. Hamilton IV - 'If I possessed a printing press...' (1957)

GreatBookRobbery

Oude boeken geroofd

Lees meer

Begin maart is De Grafische Vakpers van start gegaan – een nieuw initiatief van Alex Kunst en Ed Boogaard.

Nieuwe artikelen verschijnen nu eerst op ons portal voor onafhankelijke vakinformatie. Meld je aan en bouw mee aan het platform.

13 januari, 2011, 9:38 pm | -

MultiCopy-organisatie start TeamLogic IT franchise

[update 21/01/11] “Het is de bedoeling dat er binnen 3 jaar ruim vijftig TeamLogic IT ondernemingen actief zijn in Nederland. In Amerika is de formule een succes gebleken. De eerste Nederlandse vestiging wordt in februari 2011 geopend in Amsterdam Zuidoost.”

*

"Net als in Amerika"

Franchise Services Europe (FSE), de moedermaatschappij van de grafische keten MultiCopy, begint met ‘TeamLogic IT‘ een tweede franchiseformule in Nederland. De nieuwe keten richt zich op computer- en netwerkdiensten aan het MKB. De formule bestaat al sinds 2006 in de VS.

Jeroen van den Bos, afkomstig uit de MultiCopy-gelederen, is Formule Directeur van TeamLogic IT in Nederland:

“Het dienstenpakket maakt het mogelijk om computerproblemen snel en professioneel op te lossen, maar daarna ook te voorkomen met de eigen online managed service SystemWatch IT.”

Wim Wijnker wordt verantwoordelijk voor de MultiCopy-keten, die deze week met een omzet van 45 miljoen euro op de tiende plek eindigde in de Top 10 van Grafisch Nederland in vakblad GW. Het managementteam van de centrale MultiCopy Nederland-organisatie gaat leiding geven FSE, onder aanvoering van Gerard Slot: “Eigenlijk wordt het in Nederland net als in Amerika. Een organisatie met meerdere franchiseformules met elk een eigen ondersteunende organisatie.”

Verdere toelichting op de plannen wordt volgende week vrijdag gegeven tijdens een persbijeenkomst, voorafgaand aan de 15e jaarlijkse MultiCopy Conventie. Ook het Amerikaanse management van Franchise Services Inc zal daarbij aanwezig zijn.

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

#PastPrintFuture

Over 25 jaar digitaal drukken

Radiografisch

podcast Grafische Gesprekken

Ja Sticker

Branche lanceert ‘Zetjebrievenbusopgroen’

Graphic Means

Documentaire 'Graphic Means' (2017): hoe het grafische proces van ontwerp tot publicatie verliep toen er nog geen computers bestonden.

Klik op de afbeelding voor de trailer.

Herdruk

"Na veertig jaar is op veler verzoek het zeldzame en hoog gewaardeerde NUMMER 6 van FURORE herdrukt"

#happydrupa

The 'happy drupa' Playmobil figurines were a souvenir from drupa 1982. In 2016, they revisited Düsseldorf to touch the future. Ed Boogaard managed to capture some of their #happydrupa highlights.