Boekdrukkunst

Fokke & Sukke canon

Bigger than you think

Campagne “Print Powers America”

 

Druk plaat

_ G. Hamilton IV - 'If I possessed a printing press...' (1957)

GreatBookRobbery

Oude boeken geroofd

Lees meer

Begin maart is De Grafische Vakpers van start gegaan – een nieuw initiatief van Alex Kunst en Ed Boogaard.

Nieuwe artikelen verschijnen nu eerst op ons portal voor onafhankelijke vakinformatie. Meld je aan en bouw mee aan het platform.

10 november, 2010, 11:17 am | -

‘Aanvullende vragen’ AFM vertragen bod op RotoSmeets

Het overnamebod van Printing Holding (Riva) op Roto Smeets Groep loopt vertraging op. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) wil eerst antwoord op ‘aanvullende vragen‘ voor ze overgaat tot de formele goedkeuring van het biedingsbericht.

Hoewel het biedingsbericht op 18 oktober ter goedkeuring werd ingediend, is het niet gelukt de vragen van de AFM tijdig te beantwoorden en het biedingsbericht voor eind oktober algemeen verkrijgbaar te stellen. Dat was wel het oorspronkelijke plan toen het voorgenomen bod begin september werd bekend gemaakt: “Afhankelijk van de goedkeuring van de AFM worden publicatie van het Biedingsbericht en aanvang van het Bod verwacht in oktober 2010.” Begin oktober liet Printing Holding nog weten dat de voorbereidingen van het bod voorspoedig verliepen: “De Bieder verwacht voor het einde van oktober 2010 bij de AFM een aanvraag tot goedkeuring van het biedingsbericht in te dienen.”

In een ‘business update‘ verklaart Roto Smeets nu: “Omdat publicatie nu meer dan vier maanden na afloop van het eerste halfjaar plaatsvindt moet er op grond van het Besluit openbare biedingen bij de financiële gegevens over het lopende boekjaar een reviewverklaring van de accountant worden opgenomen. Samen met de bieder wordt nu gewerkt aan de beantwoording van de aanvullende vragen van de AFM. Zodra zicht is op een nader tijdstip inzake de formele goedkeuring van het biedingsbericht door de AFM zullen we daar melding van maken.

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

#PastPrintFuture

Over 25 jaar digitaal drukken

Radiografisch

podcast Grafische Gesprekken

Ja Sticker

Branche lanceert ‘Zetjebrievenbusopgroen’

Graphic Means

Documentaire 'Graphic Means' (2017): hoe het grafische proces van ontwerp tot publicatie verliep toen er nog geen computers bestonden.

Klik op de afbeelding voor de trailer.

Herdruk

"Na veertig jaar is op veler verzoek het zeldzame en hoog gewaardeerde NUMMER 6 van FURORE herdrukt"

#happydrupa

The 'happy drupa' Playmobil figurines were a souvenir from drupa 1982. In 2016, they revisited Düsseldorf to touch the future. Ed Boogaard managed to capture some of their #happydrupa highlights.