Boekdrukkunst

Historische e-Canon van Fokke & Sukke (2007)

Druk plaat

_ G. Hamilton IV - 'If I possessed a printing press...' (1957)

GreatBookRobbery

Oude boeken geroofd
13 augustus, 2010, 9:03 pm | -

‘Abraham’ van der Kallen

Mark van der Kallen (links) zag Abraham (bron: www.deweekkrant.nl)

Voormalig Thieme-directeur Mark van der Kallen ontving gisteren uit handen van ADO-voetballer Pascal Bosschaart een ADO voetbalshirt voor zijn 50e verjaardag, zo berichtte De Weekkrant. Van der Kallen haalde eerder deze zomer ook al de kolommen van De Weekkrant, toen hij de 25e editie van de kunstexpositie van examenkandidaten aan het Rijswijks Lyceum opende.

‘Van der Kallen opende de tentoonstelling op de school waar hij zelf in de jaren zeventig zijn diploma behaalde. “Ik stond niet bekend om mijn creativiteit, ik had zelf meer een sportief imago. Maar ik vind het goed dat er zoveel aandacht wordt besteed aan creatieve ontwikkeling. In het dagelijks leven wordt het belang hiervan nog wel eens onderbelicht.” (…) “Creativiteit is altijd belangrijk. Niet alleen in de kunst, maar ook tijdens je werk later“, aldus Van der Kallen.’

De Weekkrant: “Donderdagavond was in strandtent GOTCHA de business kick-off van het ADO voetbalseizoen 2010-2011. Ruud Albrecht overhandigde het eerste exemplaar van “Haagse Humor bestaat niet” (EBb: een uitgave van uitgeverij De Nieuwe Haagsche, een activiteit van Thieme-onderdeel Koninklijke De Swart) aan “een dokter uit de zaal” van het MCH. Het MCH werkt veel met ADO Den Haag samen in de strijd tegen kanker.

Mark van der Kallen kreeg tevens een ADO-shirt overhandigd door Pascal Bosschaart i.v.m. zijn 50e verjaardag waarna Mark luidkeels werd toegezongen door de ADO spelers.”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Expositie

Meppel: 8 januari - 3 feb. Joure: 14 januari - 15 april Groningen: 16 jan - 15 april

Ja Sticker

Branche lanceert ‘Zetjebrievenbusopgroen’

Graphic Means

Documentaire 'Graphic Means' (2017): hoe het grafische proces van ontwerp tot publicatie verliep toen er nog geen computers bestonden.

Klik op de afbeelding voor de trailer.

PrintPaktLive2017

Terugblik in 20 video's

Herdruk

"Na veertig jaar is op veler verzoek het zeldzame en hoog gewaardeerde NUMMER 6 van FURORE herdrukt"