Boekdrukkunst

Fokke & Sukke canon

Bigger than you think

Campagne “Print Powers America”

 

Druk plaat

_ G. Hamilton IV - 'If I possessed a printing press...' (1957)

GreatBookRobbery

Oude boeken geroofd

Lees meer

Begin maart is De Grafische Vakpers van start gegaan – een nieuw initiatief van Alex Kunst en Ed Boogaard.

Nieuwe artikelen verschijnen nu eerst op ons portal voor onafhankelijke vakinformatie. Meld je aan en bouw mee aan het platform.

3 juli, 2010, 7:30 pm | -

CNV: ‘Hete zomer Thieme’

Onbewolkt

Hete zomer

Vakbond CNV Media voorspelt Thieme en de werknemers een hete zomer. Bij de eind juni aangekondigde reorganisatie staan 160 tot 200 arbeidsplaatsen op het spel, en dat is allemaal de schuld van de begin dit jaar vertrokken directeur Mark van der Kallen, stelt CNV Media:

“Want het blijkt maar weer dat een directeur die goed is om failliete bedrijven over te nemen nog geen goede directeur is om van al die bedrijven ook echt één goed bedrijf van te maken. Kort gezegd, Van der Kallen heeft er een zooitje van gemaakt!

CNV Media denkt dat de nieuwe directie ‘een heel lastige klus te klaren’ heeft:

“Thieme heeft een toekomstvisie waarbij veel gaat veranderen. En dat allemaal in een erg lastige markt, want de grafische sector is nog niet uit crisis.”

Iedereen kan met vragen over de situatie bij Thieme terecht bij Richard Leloux, bestuurder van CNV Media. Leloux gaf vorige week op de website van Graficus overigens juist aan per 1 september op te stappen: ‘Ik vind het prettig om eens in de vijf à zes jaar mijn tanden in iets nieuws te zetten.’

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

#PastPrintFuture

Over 25 jaar digitaal drukken

Radiografisch

podcast Grafische Gesprekken

Ja Sticker

Branche lanceert ‘Zetjebrievenbusopgroen’

Graphic Means

Documentaire 'Graphic Means' (2017): hoe het grafische proces van ontwerp tot publicatie verliep toen er nog geen computers bestonden.

Klik op de afbeelding voor de trailer.

Herdruk

"Na veertig jaar is op veler verzoek het zeldzame en hoog gewaardeerde NUMMER 6 van FURORE herdrukt"

#happydrupa

The 'happy drupa' Playmobil figurines were a souvenir from drupa 1982. In 2016, they revisited Düsseldorf to touch the future. Ed Boogaard managed to capture some of their #happydrupa highlights.