Boekdrukkunst

Historische e-Canon van Fokke & Sukke (2007)

Generation Z

Infographic over jongeren en print in de VS (bron: PIA)

Bigger than you think

Campagne "Print Powers America"

Druk plaat

_ G. Hamilton IV - 'If I possessed a printing press...' (1957)

GreatBookRobbery

Oude boeken geroofd
17 april, 2010, 10:06 pm | -

Schuldeisers Thieme moeten curator vergoeding betalen

Schuldeisers van de half februari failliet verklaarde Thieme-ondernemingen moeten 5 procent vergoeding betalen over de waarde van hun eigendommen die ze terug willen halen. Ze ontvingen een brief van Troostwijk Waardering en Advies, dat de afhandeling van deze goederen afhandelt in opdracht van curator mr. W.J.P Jongepier (Boekel de Nerée):

“In opdracht van de curator wordt u een bedrag in rekening gebracht, ter dekking van de door de boedel te maken kosten bij uitlevering. Dit bedrag zal 5% van de inkoopwaarde van de te retourneren goederen bedragen. Om direct tot uitlevering over te kunnen gaan, zal deze factuur telefonisch of contant, dan wel per pin voldaan dienen te worden.”

Een van de schuldeisers verklaart (anoniem, naam bekend bij EBb): ‘Ik ben de regeling van 5% betalen nog niet eerder tegengekomen. Maar het zal wel te maken hebben met de lege boedels. Dan is er zelfs geen geld meer om de curator te betalen.’

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Laatste Graficus

Na 101 jaar houdt vakblad op te bestaan

#pastprintfuture

Over 25 jaar digitaal drukken

Radiografisch

podcast Grafische Gesprekken

Ja Sticker

Branche lanceert ‘Zetjebrievenbusopgroen’

Graphic Means

Documentaire 'Graphic Means' (2017): hoe het grafische proces van ontwerp tot publicatie verliep toen er nog geen computers bestonden.

Klik op de afbeelding voor de trailer.

Herdruk

"Na veertig jaar is op veler verzoek het zeldzame en hoog gewaardeerde NUMMER 6 van FURORE herdrukt"

#happydrupa

The 'happy drupa' Playmobil figurines were a souvenir from drupa 1982. In 2016, they revisited Düsseldorf to touch the future. Ed Boogaard managed to capture some of their #happydrupa highlights.